Navigation

2017-08-31Bra grillning kräver bra tillbehör.

Därför erbjuder vi två praktiska och stiliga förkläden, gjorda av högkvalitativt canvas och läder. Förutom praktiska fickor har de även en justerbar nack-rem och en flyttbar handdukshållare. Röshults förkläde är designad med kocken i centrum, utan att missa några detaljer.

* * *


2017-08-29Nyheter i möbelserien Monaco.

Vi är stolta över att presentera nya produkter i vår möbelserie Monaco Lounge! Låt oss presentera Monaco Daybed & Ottoman och Monaco Sideboard. Som alltid använder vi bara de finaste materialen. Järnramarna samt läder finns i flera färgalternativ.

Valet är ditt!

Lyxig dagbädd

Monaco Daybed & Ottoman kompletterar din lounge inomhus och gör den mer avslappnande än någonsin tidigare. Den är konstruerad för ultimat komfort och elegans. Den generösa storleken med exklusiva material av högsta kvalitet gör att den tar för sig i rummet. Monaco Daybed & Ottoman skapar en naturlig avkoppling.

Lyxig skänk

Monaco Sideboard är en naturlig del av den eleganta loungen inomhus. Klassisk design skapad av exklusiva material så som en ram i rostfritt stål, en läderhylla och en glasskiva. Monaco Sideboard finns i två storlekar och flera färgkombinationer för att passa dina specifika önskemål och behov.

* * *


2017-06-21Öppettider i sommar

Vårt lager är stängt mellan den 17-29 juli, under den tiden kan inte utleveranser ske. För att garantera leverans innan det stänger behöver ordern vara bekräftad senast 15 juli 12.00. Vårt huvudkontor kommer vara öppet hela sommaren. Trevlig sommar!

* * *


2017-05-05Köp en valfri grill. Få fem lyxiga grillverktyg.

När du nu beställer valfri grill från Röshults får du fem stycken lyxiga grillverktyg, värde 4.145 SEK. Grillverktygen är gjorda av teak och rostfritt stål samt generöst tilltagna i storlek vilket bidrar till en fantastisk produkt. Våra fem olika grillverktyg är: BBQ Tool Tong, Flipping Burger, Fork, Shovel and Knife.

Kontakta din närmaste återförsäljare för att ta del av erbjudandet.

Kampanjen gäller till 31:a juli 2017.

 

Grillar för finsmakaren
Röshults grillar är grunden i våra utekök. Grillarna är designade av duon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inga detaljer har lämnats åt slumpen.

Se hela vårt sortiment av grillar.

* * *


2017-04-04Bygg din egen köksö online

Lanserar första versionen av Röshults Kitchen Island Builder på webben

Vi är väldigt glad för all respons vi fått för vår unika modulära produkt Kitchen Island. För att fortsätta fokusera på kundupplevelsen lanserar vi nu Röshults Kitchen Island Builder. Med denna webbapp kan du bygga, modifiera och testa din alldeles egna köksö från Röshults.

http://kitchenisland.roshults.se

Dina synpunkter

Webbapplikationen är anpassad för de senaste webbläsare i stationära och bärbara enheter. Vi arbetar ständigt på att göra sidan så stabil och användbar som möjligt. Om du gillar det, dela då gärna det med dina vänner!

Om du har några frågor eller kommentarer, kontakta oss på web@roshults.com. Din åsikt är mycket uppskattat!

Röshults Kitchen Island

Ett praktisk utomhuskök designat i den tidlösa formgivning som kännetecknar Röshults, perfekt lämpad för den medvetna personen. Skapa din unika och personlig köksö, för att möta och överträffa dina förväntningar!
Läs mer

* * *


2017-02-03Premiärvisning av BBQ Booster Grill

Premiärvisning av BBQ Booster Grill.
Träffa oss under våran unika event på BMW Showroom under Stockholm Design Week, 7-12 februari.

Missa inte denna chans…
Se vår kollektion, njut av dryck och ha chansen att vinna en BBQ Grill 200 (värde 25.995:-)

ÖPPETTIDER
Tisdag-Fredag 09-18
Lördag och Söndag 11-16

BMW SHOWROOM ADRESS
Smista Allé 31, 141 70 Segeltorp
(8 min från mässområdet)

* * *


2016-11-01En världsnyhet

Idag lanserar vi Röshults Booster BBQ Grill!
Booster BBQ Grill är en kolgrill där glödbädden regleras med hjälp av ljudlöst infraljud. Grillen kombinerar den senaste tekniken med samma eleganta designspråk som våra tidigare produkter. Vi tar nu grillningen till en helt ny nivå!

Fördelar med Booster BBQ Grill:
Istället för en uppvärmningstid på 20-30 minuter tar det nu endast 5-7 minuter.
Du kan själv reglera intensiteten på glödbädden och grilltemperaturen mellan 150°c to 350°c.
Den tar bort lågorna som kan uppkomma då fett droppar ner i kolen.
Fullständig förbränning vilket innebär minimalt med rök.
Konsumtionen av kol är cirka en tredjedel i jämförelse med en vanlig kolgrill.

Läs mer om Booster Grill på boostergrill.com

glow-wp back-wp booster_reglage

* * *


2016-10-19THE BBQ REVOLUTION

Hösten 2016 presenterar vi Röshults största produktlansering någonsin. Efter flera år av utveckling och tusentals tester har vi äntligen skapat den ultimata grillen. Denna revolutionerande grillen kombinerar den senaste tekniken med samma eleganta designspråk som våra tidigare produkter. Vi tar nu grillningen till en helt ny nivå.

Vi presenterar The Booster Grill!

BOOSTERGRILL.COM

* * *


2016-09-20Stockholms dyraste takvåning

Nyligen såldes den hittills dyraste lägenheten i Stockholm av fastighetsförmedlingen Siv Kraft. En 165 kvadratmeter stor takvåning utrustad med den senaste tekniken och de mest exklusiva materialen. Våningen ligger på Banérgatan i området Östermalm och har fantastiska vyer från de två terrasserna. Takvåningen såldes för 39 miljoner kronor, ett pris på 235 000 kronor per kvadratmeter.

Vi är stolta över att Röshults valdes som leverantör av utomhusmöbler och utomhuskök. Denna fantastiska takvåning är nu utrustad med våra stilfulla produkter. Vi är väldigt nöjda med resultatet av vårt fina samarbete med Siv Kraft.

* * *


2016-08-16Röshults + Foster = Sant

Du har väl inte missat vårt nya samarbete med Foster? Tillsammans med dem har vi tagit fram vår Garden Cooker Hob.

Vår Garden Cooker Hob är en tidlös enhet. Både elegant och praktisk, anpassad för utomhusbruk. Passar perfekt till dina övriga Röshults produkter. Den ger fler möjligheter till matlagning i ditt utekök. Röshults Garden Cooker Hob är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, lämplig för höga temperaturer. Den har ett tydligt formspråk, med smala linjer och distinkta former. Med sina tre brännare i olika storlekar tillgodoser den de flesta behov. 

GardenCookerHob

* * *


Nyheter