Navigation

2015-10-29International Sales Manager

Röshults söker International Sales Manager

”Vi söker en erfaren säljare som kommer att blir ansvarig för vår internationella försäljning med fokus på Nordamerika. Ditt uppdrag kommer bli att bygga upp ett säljagent- och återförsäljarnätverk och ’contract business’. Du kommer bearbeta både återförsäljare och arkitekter. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån möbelbranschen, erfarenhet ifrån lyxvaru-segmentet och extra plus om du redan idag jobbar el har jobbat mot arkitekter och ’contract business:en’. Du får total ansvar, sitter med i ledningsgruppen och kommer att jobba mot en högt uppsatt affärsplan.”

Uppdragets innehåll och ansvar
Att ansvara för och utveckla företagets försäljning på den internationella marknaden. Säljaren ska aktivt och på eget initiativ analysera företagets marknadsposition och lägga fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företagets försäljning på de fokuserade marknaderna. Säljaren är organisatoriskt placerad under företagets VD och ingår i ledningsgruppen. Säljaren ansvarar inför företaget VD. Säljaren ansvarar för att företaget och dess produkter når marknaden och den valda målgruppen. Huvudsyftet i säljarens uppdrag är att förstärka bolagets varumärke och position och i alla delar skapa försäljning genom säljfrämjande åtgärder. Vi förväntar oss att Säljaren arbetar mycket i de länder som ligger i fokus och arbetar nära kunderna, vilket innebär mycket resor i tjänsten. Vi ser gärna att Säljaren utgår ifrån Jönköping, men är inget krav.

Personliga egenskaper
I rollen som internationell säljansvarig är du strukturerad, noggrann, pålitlig med ett stort sinne och driv att skapa affärer. Du är van att göra affärer internationellt, skapa långsiktiga kundrelationer och att arbeta självständigt. Då arbetet är mot internationella kunder räknar vi med att du hanterar engelska i tal och skrift obehindrat. Du får goda möjligheter att själv forma och utveckla rutiner och strukturer kring arbetet.

Ansökan
Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möljigt, så är du rätt person, är du välkommen att skicka din ansökan inklusive CV snarast. Sänd din ansökan till jobb@roshults.com

* * *


Nyheter