Navigation

2014-09-25Succé i Paris

Tack alla som gjorde Maison & Objet till en succe! Det var otroligt trevligt att träffa kunder, leverantörer, butiker, agenter och andra mässbesökare. Hoppas vi ses nästa år igen!

 

Maison Objet 2014

Maison Objet 2014

Maison Objet 2014

Maison Objet 2014

* * *


2014-09-16

Vi söker säljare!

Country Sales Manager

”Vi söker en erfaren säljare som kommer att blir ansvarig för all sälj inom Sverige och Norge. Du kommer att bearbeta både återförsäljare och arkitekter. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån möbelbranschen och extra plus om du redan idag jobbar el har jobbat mot arkitekter och ’contract business:en’. Du får total ansvar, sitter med i ledningsgruppen och kommer att jobba mot en högt uppsatt affärsplan.”

Uppdragets innehåll och ansvar:
Att ansvara för och utveckla företagets försäljning på den svenska och norska marknaden. Säljaren ska aktivt och på eget initiativ analysera företagets marknadsposition och lägga fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företagets försäljning på den Skandinaviska marknaden. Säljaren är organisatoriskt placerad under företagets VD och ingår i ledningsgruppen. Säljaren ansvarar inför företaget VD. Säljaren ansvarar för att företaget och dess produkter når marknaden och den valda målgruppen. Huvudsyftet i säljarens uppdrag är att förstärka
bolagets varumärke och position och i alla delar skapa försäljning genom säljfrämjande åtgärder. Säljaren ska utgå från Stockholm alternativt Jönköping.

Område: Sverige, Norge

Skicka din ansökan till: tobias@roshults.se

* * *


2014-08-26MAISON&OBJET

Meet us in Paris

MAISON&OBJET, 5 – 9 september, Hall 5B R8

 

* * *


2014-06-11Monaco Lounge Series

Röshults lanserar denna höst de första innomhusmöblerna under namnet Monaco Lounge Series. Endast ett fåtal återförsäljare kommer ha möjligheten att sälja dem under detta året. Mer information kommer snart.

* * *


2014-04-28Röshults Outlet Shop

Lördag den 3:e maj slår vi upp portarna för vår nya Outlet shop. Den kommer vara öppen på Lördagar mellan klockan 10-13. Här kommer du kunna fynda prover, utgående produkter, andrasortering.

Österängsvägen 3. Klicka här för karta

Varmt välkomna!

* * *


2014-03-17Giardina 2014

Varje år väljer Giardina mässan i Zurich ett tema som påvisar influenser om hur vi ”lever i vår trädgård”. Syftet med dette event är att erbjuda ett brett spektrum med idéer om trädgårds design.

I år är det 16:e Giardina och fokus på trendtemat”Terrassen upplevelse” och ”Arkitektur i trädgården – praktiska och snygga tillhörande byggnader”.

Utställningen var spektakulär med 30.000 kvadratmeter utställningsyta för de 250 utställare och 60.000 besökare under fem dagar.

Sven Studer visade sin exceptionella talang med en trädgård och pool-tema med enkla toner från väst som möter exotiska färgerna av marockanska tongångar.

Det är en stor ära för oss att han väljer att inkludera Röshults utomhuskök.

sven-studer-2

* * *


2014-02-11Ny Fransk Agentur

Vi hälsar våra nya agentur välkomna!BR GROUP. Bienvenue!

BR GROUP
Rémi Bichot, BR Ameublement
3, rue d’Auteuil
78650 SAULX MARCHAIS
+ 33 635 160 388
Email
Website

* * *


2014-02-04Årets Designer!

Vi gratulerar våra formgivare Broberg & Ridderstråle till Årets designer!

Med en osviklig känsla för detaljer skapar Mats Broberg och Johan Ridderstråle formfulländade föremål och genomarbetade inredningar som har alla förutsättningar att bli moderna klassiker. Vi älskar deras välbalanserade formspråk och är säkra på att det kommer att föra dem ut i världen.

Stort grattis Johan Ridderstråle och Mats Broberg!

Exempel på produkter dom har designat: 

BBQ Grill 300

Garden Shower

Garden Easy Chair

* * *


2014-01-09Selectism

Selectism är en mode och lifestyle blogg med kontor i Berlin och New York. Vi är mycket stolta över att dom har gjort ett inlägg om våran utomhuskök.

”Swedish appliance and houseware designers Röshults bring us the BBQ Grill, the ultimate outdoor grilling system of your dreams. The sleek grill comes in a rectangular shape with clean lines, equipped with stainless steel grates that store and distribute heat evenly. The oils that drip through are collected in a removable hidden tray at the bottom that can be easily disposed…”

Läs hela inlägget här: http://www.selectism.com/2014/01/07/the-roshults-bbq-grill-300-gas/

* * *