Navigation

2015-06-10



Geneva Motor Show 2015

Under den internationella motorsalongen i Geneve, så erbjöd VAG-gruppen sina monterbesökare en bekväm och avkopplande stund i våra ikoniska Monaco Lounge fåtöljer.
Monaco Lounge-serien kombinerar järn, läder och glas i en lyxig kombination.

Läs mer om Monaco Lounge-serien här

* * *


2015-04-28



Filmfestivalen i Cannes

Den mest prestigefulla och omtalade filmfestivalen i världen hålls i Cannes, Frankrike varje år. Festivalen grundades 1946 och förhandsvisar filmer från alla filmgenrer, från hela världen. Vi från Röshults kommer att delta i 2015-års festival vilken kommer att hållas 13-24 maj. 

Canal Plus har valt ut ett omfattande sortiment av möbler från Röshults till sina event under festivalen. Ett stort lounge-område med Monaco Lounge Serien, och även Garden Easy Serien kommer att vara representerade bland kändisarna.

 

* * *


2015-03-27



Möt oss i Milano

Världens största möbelhändelse närmar sig och Röshults är givetvis på plats.

THESIGNBOX

Mediateca Santa Teresa

Via della Moscova, 28, Brera

14-19 april

 

14/04 10:00 – 24:00 – Press preview from 11:00 to 17:00 + light lunch from 12:00 to 15:00

15/04 10:00 – 20:00

16/04 10:00 – 24:00 – Dinner with Michelin Chef star upon invitation from 20:00 to 24:00

17/04 10:00 – 24:00 – Cocktail party night from18:00 to 24:00

18/04 10:00 – 22:00

19/04 10:00 – 18:00

* * *


2015-03-18



Teak och rostfritt stål

Vi tar nu nästa steg mot vårat mål att tillverka världens bästa utomhusmöbler.

Vi kommer därför inför denna säsong att byta ut materialen i alla våra utomhusmöbler till Teak och rostfritt stål.

* * *


2015-03-05



Vi söker ekonomiansvarig!

Finance Manager

 ”Vi söker en erfaren ekonomiansvarig. Du kommer att ansvara för företagets ekonomi och genom ständig koll och med förslag på förbättringar samt åtgärder, se till att företagets ekonomi utvecklas i rätt riktning. Du kommer samtidigt vara med under en expansiv fas, där bolagets varumärke byggs i lyxsegmentet på en internationell arena. Du får stort ansvar, sitter med i ledningsgruppen och kommer att jobba mot högt uppsatta mål.”

Uppdragets innehåll och ansvar:

Som ekonomiansvarig har du huvudansvaret för all ekonomisk rapportering, budgetering, prognostisering och uppföljning. Du ansvarar också för bolagets redovisning, löneadministration och bokslut. Du kommer också vara involverad i bank- och försäkringsfrågor och avtal. En stor del av ditt arbete kommer att ske i vårt affärssystem Fortnox. Ekonomiansvarig driver avdelningen själv, vilket innebär att du inte bara ansvarar för avdelningen utan också genomför avdelningens uppgifter. Ekonomiansvarig är organisatoriskt placerad under VD och ingår i ledningsgruppen. Ekonomiansvarig är placerad på företagets huvudkontor i Jönköping.

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser att du som söker har en ekonomiutbildning med inriktning redovisning / ekonomistyrning. Du har minst några års relevant erfarenhet från arbete som revisor, ekonomiansvarig el liknande roller. Din erfarenhet har gjort dig trygg i din roll, samtidigt som du är flexibel och gärna kastar dig in i nya arbetsmetoder då bolaget växer.

Personliga egenskaper

I rollen som ekonomi ansvarig är du noggrann, strukturerad, pålitlig, analytisk, och har ett innovativt tankesätt med en strävan efter att förbättra och effektivisera. Då vi arbetar mycket med kunder internationellt räknar vi med att du hanterar engelska i tal och skrift obehindrat. Då du till en början är ensam på ekonomiavdelningen utgår vi ifrån att du är van vid att arbeta självständigt. Du får goda möjligheter att själv forma och utveckla rutiner och strukturer kring ekonomihanteringen.

Ansökan

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så är du rätt person, är du välkommen att skicka din ansökan inklusive CV snarast. Sänd din ansökan till tobias@roshults.se

 

 

 

 

* * *


2015-02-17



Stockholm Furniture Fair

Vi vill tacka alla som kom och bidrog till att Stockholms Furniture Fair 2015 blev så lyckad! För er som inte var på plats presenterades Monaco Lounge Series för första gången. En stor nyhet för i år var dessutom att vi har Teak och rostfritt stål i alla våra utemöbler.

* * *


2015-01-30



Fim Umbrellas

Röshults representerar FIM-Umbrellas i Sverige och Norge

FIM är specialiserade på premiumparasoller och solskyddssystem, för både offentlig miljö och privatkunder. Med ett distributionsnätverk som täcker mer än 40 länder runtom i världen är FIM’s produktion  fullständig i Italien. FIM kombinerar tradition, teknologi och hantverk. De material som används är innovativa och av premiumkvalitet; designen är precis som Röshults, modern och stilren med starkt fokus på elegans som passar in i alla miljöer. FIM’s produkter är konstruerade för att motstå väder, vind och tidens slitage.

Möt Röshults och FIM-Umbrellas på 
Stockholm Furniture Fair 3-7 februari
Monter: B12:02

* * *


Nyheter

where can i buy a personal statement best introduction for an essay help on writing a research paper who can help do assignment writing assignments service