Navigation

2015-03-05Vi söker ekonomiansvarig!

Finance Manager

 ”Vi söker en erfaren ekonomiansvarig. Du kommer att ansvara för företagets ekonomi och genom ständig koll och med förslag på förbättringar samt åtgärder, se till att företagets ekonomi utvecklas i rätt riktning. Du kommer samtidigt vara med under en expansiv fas, där bolagets varumärke byggs i lyxsegmentet på en internationell arena. Du får stort ansvar, sitter med i ledningsgruppen och kommer att jobba mot högt uppsatta mål.”

Uppdragets innehåll och ansvar:

Som ekonomiansvarig har du huvudansvaret för all ekonomisk rapportering, budgetering, prognostisering och uppföljning. Du ansvarar också för bolagets redovisning, löneadministration och bokslut. Du kommer också vara involverad i bank- och försäkringsfrågor och avtal. En stor del av ditt arbete kommer att ske i vårt affärssystem Fortnox. Ekonomiansvarig driver avdelningen själv, vilket innebär att du inte bara ansvarar för avdelningen utan också genomför avdelningens uppgifter. Ekonomiansvarig är organisatoriskt placerad under VD och ingår i ledningsgruppen. Ekonomiansvarig är placerad på företagets huvudkontor i Jönköping.

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser att du som söker har en ekonomiutbildning med inriktning redovisning / ekonomistyrning. Du har minst några års relevant erfarenhet från arbete som revisor, ekonomiansvarig el liknande roller. Din erfarenhet har gjort dig trygg i din roll, samtidigt som du är flexibel och gärna kastar dig in i nya arbetsmetoder då bolaget växer.

Personliga egenskaper

I rollen som ekonomi ansvarig är du noggrann, strukturerad, pålitlig, analytisk, och har ett innovativt tankesätt med en strävan efter att förbättra och effektivisera. Då vi arbetar mycket med kunder internationellt räknar vi med att du hanterar engelska i tal och skrift obehindrat. Då du till en början är ensam på ekonomiavdelningen utgår vi ifrån att du är van vid att arbeta självständigt. Du får goda möjligheter att själv forma och utveckla rutiner och strukturer kring ekonomihanteringen.

Ansökan

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så är du rätt person, är du välkommen att skicka din ansökan inklusive CV snarast. Sänd din ansökan till tobias@roshults.se

 

 

 

 

* * *


2015-01-30Fim Umbrellas

Röshults representerar FIM-Umbrellas i Sverige och Norge

FIM är specialiserade på premiumparasoller och solskyddssystem, för både offentlig miljö och privatkunder. Med ett distributionsnätverk som täcker mer än 40 länder runtom i världen är FIM’s produktion  fullständig i Italien. FIM kombinerar tradition, teknologi och hantverk. De material som används är innovativa och av premiumkvalitet; designen är precis som Röshults, modern och stilren med starkt fokus på elegans som passar in i alla miljöer. FIM’s produkter är konstruerade för att motstå väder, vind och tidens slitage.

Möt Röshults och FIM-Umbrellas på 
Stockholm Furniture Fair 3-7 februari
Monter: B12:02

* * *


2014-09-25Succé i Paris

Tack alla som gjorde Maison & Objet till en succe! Det var otroligt trevligt att träffa kunder, leverantörer, butiker, agenter och andra mässbesökare. Hoppas vi ses nästa år igen!

 

Maison Objet 2014

Maison Objet 2014

Maison Objet 2014

Maison Objet 2014

* * *


2014-08-26MAISON&OBJET

Meet us in Paris

MAISON&OBJET, 5 – 9 september, Hall 5B R8

 

* * *


2014-06-11Monaco Lounge Series

Röshults lanserar denna höst de första innomhusmöblerna under namnet Monaco Lounge Series. Endast ett fåtal återförsäljare kommer ha möjligheten att sälja dem under detta året. Mer information kommer snart.

* * *


2014-04-28Röshults Outlet Shop

Lördag den 3:e maj slår vi upp portarna för vår nya Outlet shop. Den kommer vara öppen på Lördagar mellan klockan 10-13. Här kommer du kunna fynda prover, utgående produkter, andrasortering.

Österängsvägen 3. Klicka här för karta

Varmt välkomna!

* * *


2014-03-17Giardina 2014

Varje år väljer Giardina mässan i Zurich ett tema som påvisar influenser om hur vi ”lever i vår trädgård”. Syftet med dette event är att erbjuda ett brett spektrum med idéer om trädgårds design.

I år är det 16:e Giardina och fokus på trendtemat”Terrassen upplevelse” och ”Arkitektur i trädgården – praktiska och snygga tillhörande byggnader”.

Utställningen var spektakulär med 30.000 kvadratmeter utställningsyta för de 250 utställare och 60.000 besökare under fem dagar.

Sven Studer visade sin exceptionella talang med en trädgård och pool-tema med enkla toner från väst som möter exotiska färgerna av marockanska tongångar.

Det är en stor ära för oss att han väljer att inkludera Röshults utomhuskök.

sven-studer-2

* * *


Nyheter