Navigation

2014-08-26MAISON&OBJET

Meet us in Paris

MAISON&OBJET, 5 – 9 september, Hall 5B R8

 

* * *


2014-06-11Monaco Lounge Series

Röshults lanserar denna höst de första innomhusmöblerna under namnet Monaco Lounge Series. Endast ett fåtal återförsäljare kommer ha möjligheten att sälja dem under detta året. Mer information kommer snart.

* * *


2014-04-28Röshults Outlet Shop

Lördag den 3:e maj slår vi upp portarna för vår nya Outlet shop. Den kommer vara öppen på Lördagar mellan klockan 10-13. Här kommer du kunna fynda prover, utgående produkter, andrasortering.

Österängsvägen 3. Klicka här för karta

Varmt välkomna!

* * *


2014-03-17Giardina 2014

Varje år väljer Giardina mässan i Zurich ett tema som påvisar influenser om hur vi ”lever i vår trädgård”. Syftet med dette event är att erbjuda ett brett spektrum med idéer om trädgårds design.

I år är det 16:e Giardina och fokus på trendtemat”Terrassen upplevelse” och ”Arkitektur i trädgården – praktiska och snygga tillhörande byggnader”.

Utställningen var spektakulär med 30.000 kvadratmeter utställningsyta för de 250 utställare och 60.000 besökare under fem dagar.

Sven Studer visade sin exceptionella talang med en trädgård och pool-tema med enkla toner från väst som möter exotiska färgerna av marockanska tongångar.

Det är en stor ära för oss att han väljer att inkludera Röshults utomhuskök.

sven-studer-2

* * *


2014-02-11Ny Fransk Agentur

Vi hälsar våra nya agentur välkomna!BR GROUP. Bienvenue!

BR GROUP
Rémi Bichot, BR Ameublement
3, rue d’Auteuil
78650 SAULX MARCHAIS
+ 33 635 160 388
Email
Website

* * *


2014-02-04Årets Designer!

Vi gratulerar våra formgivare Broberg & Ridderstråle till Årets designer!

Med en osviklig känsla för detaljer skapar Mats Broberg och Johan Ridderstråle formfulländade föremål och genomarbetade inredningar som har alla förutsättningar att bli moderna klassiker. Vi älskar deras välbalanserade formspråk och är säkra på att det kommer att föra dem ut i världen.

Stort grattis Johan Ridderstråle och Mats Broberg!

Exempel på produkter dom har designat: 

BBQ Grill 300

Garden Shower

Garden Easy Chair

* * *


2014-01-09Selectism

Selectism är en mode och lifestyle blogg med kontor i Berlin och New York. Vi är mycket stolta över att dom har gjort ett inlägg om våran utomhuskök.

”Swedish appliance and houseware designers Röshults bring us the BBQ Grill, the ultimate outdoor grilling system of your dreams. The sleek grill comes in a rectangular shape with clean lines, equipped with stainless steel grates that store and distribute heat evenly. The oils that drip through are collected in a removable hidden tray at the bottom that can be easily disposed…”

Läs hela inlägget här: http://www.selectism.com/2014/01/07/the-roshults-bbq-grill-300-gas/

* * *


2013-12-04Extra förvaring

Emma är inredningsarkitekt I/MSA som driver en mycket trevlig blogg på Hus & Hem. Hon skriver denna veckan om ett mycket vanligt problem i inredningssammanhang, nämligen förvaring.

Emma skriver: Förvaring är nog allas akilleshäl. Jag får förfrågningar om bättre förvaringlösnignar i hall, i kök, i badrum, i barnens rum. Och förvaring måste planeras in från början när man inreder ett rum. Det måste tillgodoses med ordentligt och tillräckligt stora volymer garderober och bokhyllor eller skåp. Det är den enkla sanningen. Man kan inte renovera bort förvaringen för att få större rum, för då har man bitit sig i rumpan och problemet blir att allt ligger framme. Men om man tillgodosett den grundläggande förvaringen och ÄNDÅ har problem. Läs fortsättningen på artikeln här

 

* * *


2013-11-22Starwoman

Starwoman eller Anna som hon egentligen heter är en av Sveriges mest intressanta bloggare just nu. Starwoman ligger med på det superheta FEMME-nätverket.

I dagarna har hon postat ett inlägg om vår nyhet Manhattan Cabinet Low.

Läs här! 

 

starwoman2

* * *