Navigation

2017-05-05Köp en valfri grill. Få fem lyxiga grillverktyg.

När du nu beställer valfri grill från Röshults får du fem stycken lyxiga grillverktyg, värde 4.145 SEK. Grillverktygen är gjorda av teak och rostfritt stål samt generöst tilltagna i storlek vilket bidrar till en fantastisk produkt. Våra fem olika grillverktyg är: BBQ Tool Tong, Flipping Burger, Fork, Shovel and Knife.

Kontakta din närmaste återförsäljare för att ta del av erbjudandet.

Kampanjen gäller till 31:a juli 2017.

 

Grillar för finsmakaren
Röshults grillar är grunden i våra utekök. Grillarna är designade av duon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inga detaljer har lämnats åt slumpen.

Se hela vårt sortiment av grillar.

* * *


2017-04-04Bygg din egen köksö online

Lanserar första versionen av Röshults Kitchen Island Builder på webben

Vi är väldigt glad för all respons vi fått för vår unika modulära produkt Kitchen Island. För att fortsätta fokusera på kundupplevelsen lanserar vi nu Röshults Kitchen Island Builder. Med denna webbapp kan du bygga, modifiera och testa din alldeles egna köksö från Röshults.

http://kitchenisland.roshults.se

Dina synpunkter

Webbapplikationen är anpassad för de senaste webbläsare i stationära och bärbara enheter. Vi arbetar ständigt på att göra sidan så stabil och användbar som möjligt. Om du gillar det, dela då gärna det med dina vänner!

Om du har några frågor eller kommentarer, kontakta oss på web@roshults.com. Din åsikt är mycket uppskattat!

Röshults Kitchen Island

Ett praktisk utomhuskök designat i den tidlösa formgivning som kännetecknar Röshults, perfekt lämpad för den medvetna personen. Skapa din unika och personlig köksö, för att möta och överträffa dina förväntningar!
Läs mer

* * *


2017-03-22Logistik- och Inköpsassistent / Kundsupport

Vi söker en person som till största delen kommer att arbeta med order- och leveransflödet mot både kunder och leverantörer. Ditt uppdrag kommer bli att assistera logistik- och inköpssidan men också supporta säljsidan vid behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknande arbeten, älskar att driva många arbetsuppgifter och projekt samtidigt. Är du riktigt vass på språk och har erfarenhet från lyxvaru-segmentet är det ett extra plus.

UPPDRAGETS BESKRIVNING
Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Jönköping där du sköter löpande kontakt och support med Inköpschef, lager, producenter, fraktbolag, men också kunder och säljare. Du ser till att orderbekräftelser går ut och att varor kommer i rätt tid och plats till våra kunder. Du kommer arbeta tätt med vår inköpschef med orderplanering, orderläggning, leveransbevakning, leveransplanering, tull- och frakthantering både mot kunder och leverantörer.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person måste du ha ett stort mått av social och positiv förmåga. För att klara av arbetet behöver du vara duktig på svenska och engelska i tal och skrift, men gärna fler språk där tyska är prioriterat. Du behöver också vara strukturerad och älska ordning, reda och kontroll. Förutom att du är väldigt driven, gillar högt tempo och ser till att alltid få våra kunder nöjda, vill vi att du har erfarenhet av inköp och logistik genom utbildning och/eller arbete. Har du erfarenhet av tull- och frakthantering är det meriterande. Då bolaget är i en mycket expansiv fas finns goda chanser till utvecklingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER & ANSVAR
• Orderplanering och orderläggning mot kunder och leverantörer
• Leveransbevakning och leveransplanering mot kunder och leverantörer.
• Tull- och frakthantering mot kunder och leverantörer
• Kundfakturering
• Kund- och Säljsupport

ANSÖKAN
Tjänsten kommer att tillsättas snarast då vi önskar ha dig på plats under juni/juli månad, så är du rätt person, är du välkommen att skicka din ansökan inklusive CV snarast. Dock senast 9 April. Vi tillämpar löpande urval. Sänd din ansökan till tobias.lindberg@roshults.com

Ladda ner jobbansökan som PDF-fil

* * *


2017-03-22Sales Promotor

Vi söker en säljare som kommer att bli ansvarig för vår nordiska försäljning. Vi söker dig som har ett par års sälj-erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären. Du kommer bearbeta både återförsäljare och arkitekter. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån köks- eller möbelbranschen och/eller bearbetat arkitekter. Erfarenhet ifrån lyxvaru-segmentet är ett extra plus.

UPPDRAGETS INNEHÅLL OCH ANSVAR
Att ansvara för och utveckla företagets försäljning på den nordiska marknaden. Säljaren ansvarar för att företaget och dess produkter når marknaden och den valda målgruppen. Huvudsyftet i säljarens uppdrag är att förstärka bolagets varumärke och position och i alla delar skapa försäljning genom säljfrämjande åtgärder. Säljaren är organisatoriskt placerad under företagets VD. Säljaren ansvarar inför företaget Försäljningschef. Tjänsten innebär mycket resor till bolagets kunder i Sverige, Norge och Danmark. Vi ser gärna att Säljaren utgår ifrån Jönköping, men är inget krav. Tjänsten är i nuvarande omfattning på 1,5 år och har mycket goda chanser till fortsättning, då bolaget är i en mycket expansiv fas.

PERSONLIGA EGENSKAPER
I rollen som säljare är du strukturerad, noggrann, pålitlig med ett stort sinne och driv att skapa affärer. Du måste inte ha en lång sälj erfarenhet, men behöver ha viss vana att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och att arbeta självständigt. Vi tror att du är i början av din karriär, har B-körkort och goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du språkkunskaper i norska och danska är det meriterande. Du kommer få goda möjligheter att själv forma och utveckla rutiner och strukturer kring arbetet.

ANSÖKAN
Tjänsten kommer att tillsättas snarast då vi önskar ha dig på plats under augusti månad, så är du rätt person, är du välkommen att skicka din ansökan inklusive CV snarast. Dock senast 9 April. Vi tillämpar löpande urval. Sänd din ansökan till tobias.lindberg@roshults.com

Ladda ner jobbansökan som PDF-fil

* * *


2017-02-03Premiärvisning av BBQ Booster Grill

Premiärvisning av BBQ Booster Grill.
Träffa oss under våran unika event på BMW Showroom under Stockholm Design Week, 7-12 februari.

Missa inte denna chans…
Se vår kollektion, njut av dryck och ha chansen att vinna en BBQ Grill 200 (värde 25.995:-)

ÖPPETTIDER
Tisdag-Fredag 09-18
Lördag och Söndag 11-16

BMW SHOWROOM ADRESS
Smista Allé 31, 141 70 Segeltorp
(8 min från mässområdet)

* * *


2016-11-01En världsnyhet

Idag lanserar vi Röshults Booster BBQ Grill!
Booster BBQ Grill är en kolgrill där glödbädden regleras med hjälp av ljudlöst infraljud. Grillen kombinerar den senaste tekniken med samma eleganta designspråk som våra tidigare produkter. Vi tar nu grillningen till en helt ny nivå!

Fördelar med Booster BBQ Grill:
Istället för en uppvärmningstid på 20-30 minuter tar det nu endast 5-7 minuter.
Du kan själv reglera intensiteten på glödbädden och grilltemperaturen mellan 150°c to 350°c.
Den tar bort lågorna som kan uppkomma då fett droppar ner i kolen.
Fullständig förbränning vilket innebär minimalt med rök.
Konsumtionen av kol är cirka en tredjedel i jämförelse med en vanlig kolgrill.

Läs mer om Booster Grill på boostergrill.com

glow-wp back-wp booster_reglage

* * *


2016-10-19THE BBQ REVOLUTION

Hösten 2016 presenterar vi Röshults största produktlansering någonsin. Efter flera år av utveckling och tusentals tester har vi äntligen skapat den ultimata grillen. Denna revolutionerande grillen kombinerar den senaste tekniken med samma eleganta designspråk som våra tidigare produkter. Vi tar nu grillningen till en helt ny nivå.

Vi presenterar The Booster Grill!

BOOSTERGRILL.COM

* * *


2016-09-20Stockholms dyraste takvåning

Nyligen såldes den hittills dyraste lägenheten i Stockholm av fastighetsförmedlingen Siv Kraft. En 165 kvadratmeter stor takvåning utrustad med den senaste tekniken och de mest exklusiva materialen. Våningen ligger på Banérgatan i området Östermalm och har fantastiska vyer från de två terrasserna. Takvåningen såldes för 39 miljoner kronor, ett pris på 235 000 kronor per kvadratmeter.

Vi är stolta över att Röshults valdes som leverantör av utomhusmöbler och utomhuskök. Denna fantastiska takvåning är nu utrustad med våra stilfulla produkter. Vi är väldigt nöjda med resultatet av vårt fina samarbete med Siv Kraft.

* * *


2016-08-16Röshults + Foster = Sant

Du har väl inte missat vårt nya samarbete med Foster? Tillsammans med dem har vi tagit fram vår Garden Cooker Hob.

Vår Garden Cooker Hob är en tidlös enhet. Både elegant och praktisk, anpassad för utomhusbruk. Passar perfekt till dina övriga Röshults produkter. Den ger fler möjligheter till matlagning i ditt utekök. Röshults Garden Cooker Hob är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, lämplig för höga temperaturer. Den har ett tydligt formspråk, med smala linjer och distinkta former. Med sina tre brännare i olika storlekar tillgodoser den de flesta behov. 

GardenCookerHob

* * *


2016-06-23Glad Midsommar!

Vi på Röshults önskar alla en glad Midsommar. Oavsett om det blir regn eller sol så firar de flesta av oss denna dag utomhus. Vissa bland våra utomhus- och loungemöbler. Om du är en av dem som ännu inte har några av våra produkter. Passa på att köpa nu. Vårt lager håller öppet hela sommaren och de flesta av våra produkter finns tillgängliga.

Trevlig helg!

* * *


Nyheter