Navigation

2016-07-11Vi söker Internationell Kund & Marknads Support

”Vi söker en person som skall arbeta med vår internationella försäljning. Ditt uppdrag kommer bli att bistå och supporta både sälj- och marknadssidan. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknande arbeten, älskar att driva många arbetsuppgifter och projekt samtidigt. Är du riktigt vass på språk och har erfarenhet från lyxvaru-segmentet är det ett extra plus. Du får mycket ansvar, sitter med i ledningsgruppen och kommer jobba mot en högt ställd affärsplan.”

Uppdragets beskrivning:

Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Jönköping där du sköter löpande kontakt och support med försäljningschef, säljagenter, kunder och lager. Du ser till att orderbekräftelser går ut och att varor kommer i rätt tid och plats till våra kunder. Du kommer arbeta med marknadschefen med allt från PR, sociala medier till framtagning av kampanj-­, sälj-­, support-­ och utbildningsmaterial. Du kommer också ansvara för vår outletbutik som i dag är öppen en dag i månaden.

Som person måste du ha ett stort mått av social och positiv förmåga. För att klara av arbetet behöver du vara duktig på svenska och engelska i tal och skrift, men gärna fler språk där tyska är prioriterat. Du behöver också vara strukturerad och älska ordning, reda och kontroll. Förutom att du är väldigt driven och ser till att alltid få våra kunder nöjda, hoppas vi att du brinner för PR-­ och marknadsfrågor. Hanterar du CS-programmen från Adobe är det en fördel men inget måste.

Läs detaljerad beskrivning om tjänsten här.

Skicka din ansökan till: tobias.lindberg@roshults.com

* * *


2016-07-01

Summer deal 20% off

Handla för över 5000 kr i vår webshop så får du 20% rabatt. Det enda du behöver göra är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samt ange koden “summerdeal” innan du betalar. Erbjudandet gäller juli månad ut på shop.roshults.com

IG-SummerDeal

* * *


2016-06-23Glad Midsommar!

Vi på Röshults önskar alla en glad Midsommar. Oavsett om det blir regn eller sol så firar de flesta av oss denna dag utomhus. Vissa bland våra utomhus- och loungemöbler. Om du är en av dem som ännu inte har några av våra produkter. Passa på att köpa nu. Vårt lager håller öppet hela sommaren och de flesta av våra produkter finns tillgängliga.

Trevlig helg!

* * *


2016-05-13

Outlet

Outlet2.1_SEDen 28-29 maj har vi stor utförsäljning av utgående produkter, transportskadade varor, utställningsexemplar, prover och andrahandssortering. Det kommer att finnas grillar, utekök, utomhus- och inomhusmöbler samt varor från vårt sortiment ”Elements”. Välkommen till vårt showroom på Österängsvägen 3 i Jönköping. Öppettider: Lördag kl. 10 – 15, Söndag kl. 11 – 13.

* * *


2016-05-06

Utförsäljning

Den 28-29 maj har vi stor utförsäljning av utgående produkter, transportskadade varor utställningsexemplar och andrahandssortering. Håll utkik för mer info längre fram.

Save the date. 28 - 29 maj.

* * *


2016-03-22

Giardina 2016

Giardina is one of Europe’s indoor ”live your garden” events. Each year, at the start of spring, the leading suppliers in the sector present new products, creative solutions and upcoming trends in garden design on an area of some 30,000 m2.

Amidst spectacular sample gardens and artistic installations, garden lovers will find a wealth of inspiration and ideas for their personal world of flowers and plants both around the house and on terraces and balconies.

The GiardinaAWARD is presented to those exhibitors at Giardina whose presentations stand out from amongst the wide range of displays and convince onlookers through the quality of their workmanship and the overall impression they make. It is the most important prize in Switzerland’s green industry.
Gold, silver and bronze awards are presented in each of six different categories.

This year our retailer Sven Studer from Switzerland won a Silver award in the category ”Show Gardens”. It is a great compliment to Röshults that he choose to include our products.

Congrats Sven!

GIARDINA-2016-JGR-01-048

GIARDINA-2016-JGR-01-050

 

* * *


2016-02-01

Garden Sun Chair

Exklusiv solstol för att få ut det bästa av tiden i solen. Perfekt formad för högsta bekvämlighet och tidlöst utseende.
Tillverkad av teak och rostfritt stål, ger din uteplats det perfekta utseendet som varar över tiden.

Läs mer om produkten

Garden Sunchair

* * *


2015-10-29International Sales Manager

Röshults söker International Sales Manager

”Vi söker en erfaren säljare som kommer att blir ansvarig för vår internationella försäljning med fokus på Nordamerika. Ditt uppdrag kommer bli att bygga upp ett säljagent- och återförsäljarnätverk och ’contract business’. Du kommer bearbeta både återförsäljare och arkitekter. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån möbelbranschen, erfarenhet ifrån lyxvaru-segmentet och extra plus om du redan idag jobbar el har jobbat mot arkitekter och ’contract business:en’. Du får total ansvar, sitter med i ledningsgruppen och kommer att jobba mot en högt uppsatt affärsplan.”

Uppdragets innehåll och ansvar
Att ansvara för och utveckla företagets försäljning på den internationella marknaden. Säljaren ska aktivt och på eget initiativ analysera företagets marknadsposition och lägga fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företagets försäljning på de fokuserade marknaderna. Säljaren är organisatoriskt placerad under företagets VD och ingår i ledningsgruppen. Säljaren ansvarar inför företaget VD. Säljaren ansvarar för att företaget och dess produkter når marknaden och den valda målgruppen. Huvudsyftet i säljarens uppdrag är att förstärka bolagets varumärke och position och i alla delar skapa försäljning genom säljfrämjande åtgärder. Vi förväntar oss att Säljaren arbetar mycket i de länder som ligger i fokus och arbetar nära kunderna, vilket innebär mycket resor i tjänsten. Vi ser gärna att Säljaren utgår ifrån Jönköping, men är inget krav.

Personliga egenskaper
I rollen som internationell säljansvarig är du strukturerad, noggrann, pålitlig med ett stort sinne och driv att skapa affärer. Du är van att göra affärer internationellt, skapa långsiktiga kundrelationer och att arbeta självständigt. Då arbetet är mot internationella kunder räknar vi med att du hanterar engelska i tal och skrift obehindrat. Du får goda möjligheter att själv forma och utveckla rutiner och strukturer kring arbetet.

Ansökan
Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möljigt, så är du rätt person, är du välkommen att skicka din ansökan inklusive CV snarast. Sänd din ansökan till jobb@roshults.com

* * *


Nyheter